‘Balkan Tiyatroları Festivali Bursada Başlıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Balkan Tiyatroları Festivali’nin heyecanını yaşayan Bursa’nın adeta bir inci gibi bütün güzellikleri hak eden bir şehir olduğunu söyledi.

Yayınlama: 08.03.2018
1.329
A+
A-

Başkan Alinur Aktaş, Devlet Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Kurt ve Bursa Devlet Tiyatrosu Müdürü Arzu Tan Bayraktar’ı makamında kabul etti. Bursa’da heyecanla beklenen ‘5. Uluslararası Balkan Tiyatroları Festivali’ hakkında, konuklarından bilgi alan Aktaş, sanayi, turizm, tarım ve kültür şehri Bursa’nın inci gibi bütün güzellikleri hak eden bir şehir olduğunu söyledi.

‘Balkan Tiyatroları Festivali’nin Bursa ile özdeşleştiğini belirten Başkan Aktaş, “9 ülkeden tiyatrocuların Bursa’da ağırlandığı festival, 8 ile 25 Mart tarihleri arasında Bursalılarla buluşacak. Oyunlar, Bursa’nın farklı sahnelerinde sunulacak. Tüm tiyatroseverleri oyunları izlemeye davet ediyor ve festivale emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu.

Devlet Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Kurt festivalde yaklaşık 14 oyunun sahneleneceğini, Devlet Tiyatrosu, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin festivale desteğinin sevindirici olduğunu söyledi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.