BU VATANI TESLİM ETMEYECEĞİZ

İnegöl Bayburt Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Kaya, İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonrası açıklamalarda bulunarak, “Tek kişi bile kalsak onlara bu vatan topraklarını asla teslim etmeyeceğiz” dedi.

Yayınlama: 15.12.2016
1.086
A+
A-

İnegöl Bayburt Kültür,Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ali Kaya, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen hain terör saldırısına ilişki basın açıklamasında bulundu.

 

DURUŞUMUZU BOZAMAYACAKLAR






“Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiğimiz vakurlu duruşu göstermekten geri durmayacağız” diyerek konuşmasına başlayan Kaya, “Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan futbol müsabakasının ardından hain ve kalleşçe bir terör saldırısı düzenlenmiş ve bu saldırıda 30’u Emniyet mensubu olmak üzere toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Öncelikle şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet,yarılılara acil şifalar diliyorum.  Kırk yıldır başımıza bela olan terör ve onun hain destekçileri, yerli iş birlikçiler aziz Türk milletinin sırtını hiçbir zaman yere getiremeyecektir. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele karşı duruşumuzu gösterdiysek bugünde aynı duruşu ve aynı kararlığı vakurlu bir biçimde göstermekten hiçbir zaman geri durmayacağız” dedi.

 

TEK KİŞİ BİLE KALSAK VATAN TOPRAKLARINI TESLİM ETMEYECEĞİZ

“Biz Bayburtlular olarak daima devletimizin ve milletimizin yanındayız”diyen Kaya, “Terör örgütleri ve onların hain destekçileri şunu iyi bilmelidirler ki tek kişi bile kalsak onlara bu vatan topraklarını asla teslim etmeyeceğiz,asla bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz.Devletimizin kararlı mücadelesini sonuna kadar destekliyoruz ve diyoruz ki; taş üstüne taş, baş üstünde baş bırakmayın,tek bir hain bile bu topraklarda barınmasın, ne gerekiyorsa yapılsın, bu topraklar teslim edilmesin, haçlıların yüzü tebessüm etmesin” şeklinde konuştu.

 

BAYRAĞIMIZ VE TOPRAĞIMIZ NAMUSUMUZDUR

Kaya, “Yüzyıllar boyunca plan üstüne plan yapan ve Anadolu topraklını teslim almak isteyen haçlılar,son 40 yılda yerli işbirlikçileri ile kanı bozuk tüm çevreleri yanlarına alarak terör ortamı oluşturarak bu toprakları işgal etme çabasındadırlar. Bu yerli işbirlikçiler, 627 yıl önce Kosova’da, 572 yıl önce Varna’da, 563 yıl önce İstanbul’da,101 yıl önce Çanakkale’de mağlup olanların artıklarıdır. Bu kanı bozuk artıkların unuttukları yada göremedikleri bir şey vardır oda bayrağını ve toprağını namusu bilen aziz Türk milletidir. Ve yine unuttukları bir şey vardır; bu aziz Türk milletinin inancı ve imanıdır. Aman dilemiyoruz,affetmiyoruz ve hiçbir zaman bu yapılanları da unutmuyoruz. Şehit olan güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, aziz Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Yüce Rabbim Türkiye’yi ve büyük Türk milletini bu mücadelede muzaffer kılacağına yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş