Bursada Nefes Kesen Narkotik Operasyonu

Bursa’da narkotik polisi tarafından yapılan 2 farklı operasyonda toplam 6 kişi gözaltına alındı. Direnin zehir tacirlerinin evlerine kapıları kırarak giren ekipler, köpeklerle uyuşturucu aradı.

Yayınlama: 02.02.2018
916
A+
A-

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 4 adrese baskın düzenledi. Soğanlı ve Çukurca mahallelerinde 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskına çok sayıda polis memurunun yanı sıra eğitimli narkotik köpekleri de katıldı. Baskında kapıyı açmakta direnen ev sahiplerinin evlerine kapı kırılarak girildi. Ekipler evlerde arama yaptı. Narkotik köpeklerinin de katıldığı baskınlarda uyuşturucu sattıkları tespit edilen Ö.Ş., G.S. ve Y.K. gözaltına alınırken, 3 tabanca, 100 gram sentetik kannobinoid, metanfetamin ve tabancalara ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İstanbul’dan Bursa’ya uyuşturucu madde getirileceği yönünde alınan ihbarlar neticesinde bir başka baskın daha düzenledi. Plakası alınan aracı durduran ekipler araçta 60 gram metanfetamin, 1 adet hassas terazi ve 120 adet tabanca fişeği ele geçirilirken, araçta bulunan C.D. E.A.T. ve N.D.’yi de gözaltına alındı. Yapılan 2 baskında toplam 6 şahıs gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş