Bursalı İş Adamına Avrupadan Ödül

Bursalı iş adamı Onur Kurtay, Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde Almanya’da düzenlenen programda ‘yılın en başarılı genç girişimcisi ve yöneticisi’ ödülünü aldı.

Yayınlama: 10.11.2017
1.137
A+
A-

Almanya’nın Essen kentinde 19-23 Ekim tarihleri arasında Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı’nda Avrupa Başarı Ödülleri programı düzenlendi. Avrupa’nın en önemli ödüllerinden, birçok iş adamı, siyasetçi ve girişimcilerinin aday gösterilirken, Ukrayna Türkiye Ticari İşbirliği Derneği Başkanı ve Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Doğu Avrupa Bölge Başkanı Onur Kurtay’a ‘yılın en başarılı genç girişimcisi ve yöneticisi ödülü verildi.

Ödülünü Almanya Hükümet Sözcüsü Friedhelm Ost’tan alan Kurtay, 2004 yılından beri Türkiye’yi yurtiçi ve dışında en iyi şekilde temsil etmeye çalıştığını aktardı. Ülkede birçok değerli gencin değerlendirilmeyi beklediğini ifade eden Onur Kurtay, “Bu ödülün onlara umut olmasını diliyorum. Gençler hiçbir zaman çalışmaktan vazgeçmemeli. Örnek bir Türk vatandaşı olarak dünyada temsil edilmenin haklı gururunu yaşamalılar” dedi.

Ayrıca, ekonomi, sanat, siyaset, moda, sağlık ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun ödüle layık görüldüğü gala gecesinde Almanya’daki Türk girişimciler bir araya gelerek birbirleri ile tanışma imkanı buldu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş