Cami Önünde Silahlı Kavga: Down Sendromlu Genç Hayatını Kaybetti

Yayınlama: 05.03.2025
882
A+
A-

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, Kızılpınar Atatürk Mahallesi Bahar Caddesi’nde bulunan Özcanlar Camii önünde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı kavgada, 19 yaşındaki down sendromlu M.N.A. hayatını kaybetti.

İddiaya göre, daha önce aralarında husumet bulunan C.P. ve S.Ö. ile M.C.U., cami önünde karşılaşarak tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.C.U., yanındaki silahla C.P. ve S.Ö.’ye ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerden biri, o sırada cami önünde bulunan M.N.A.’nın kalbine isabet etti.

Kanlar içinde yere yığılan genç, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan M.N.A., buradan özel bir hastaneye sevk edilse de doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.






Olayla ilgili olarak, cinayet şüphelisi olduğu iddia edilen M.C.U., Kızılpınar’da bir merada saklanırken jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürülürken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş