Çocuklar Can Dostlarıyla Doyasıya Eğlendi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 3 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ilkokul öğrencileri ile birlikte Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ni gezdi.

Yayınlama: 03.10.2017
1.132
A+
A-

Öğrenciler merkezi gezip hayvanları severken, barınak yetkilileri de başı boş veya yaralı sokak hayvanlarına nasıl davranılması ve nereye haber verilmesi gerektiğini anlattı. Hayvan hakları ve hayvanlardan bulaşan hastalıkların anlatıldığı ziyarette, öğrenciler, Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ndeki hayvanları severek, atlara bindi. Öğrenciler ve ziyaretçiler gün boyunca doyasıya eğlendi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, ilkokul öğrencileri ile birlikte barınağı gezerek hayvanları sevdi. Dündar, “Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle çocuklar hayvanları görüyor, onlarla oynayıp hoşça vakit geçiriyorlar. Arzumuz çocukların hayvanları görerek hayvan sevgisini aşılamak. Bunun yanında başı boş gezen sokak hayvanlarının toplanarak, onların sağlıklı hale getirilmesi, insanlara zarar verebilecek olan hayvanların bakıma alınması. Burada 550 köpek, 300 kedi bulunuyor. Bunların hepsi sokaklardan toplanarak sağlıklı hale getiriliyor. Sonrasında da alınan yerlere bırakılıyor. Avrupa’nın en iyi barınağına sahibiz” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş