Dna Kesinleşince Çocuğu Kayınvalidesine Teslim Etti

Bursa’da, taciz ettiği iddiasıyla komşusunu öldüren genç kadının 4 çocuğundan birinin, öldürdüğü kişiden olduğu DNA raporu ile kesinleşti. Bunun üzerine kadının kocası, çocuğu kabul etmeyip, anneannesine teslim etti.

Yayınlama: 04.03.2017
1.530
A+
A-

Merkez Osmangazi ilçesinde geçen Eylül ayında Neşe A.(32), komşusu Ümit Ş.’yi(30) evinin önünde ruhsatsız tabanca ile ateş ederek öldürdü. Neşe A., verdiği ilk ifadesinde, Ümit Ş.’yi, namus meselesi’nden öldürdüğünü söyledi. Savcılıktaki ifadesinde ise Ümit Ş.’yi 13 yıldır tanıdığını, son 3-4 yılda aralarındaki ilişkinin aşka dönüştüğünü itiraf etti. Bu zaman içerisinde Ümit Şahin’in zorlaması ile kendisiyle ilişkiye girdiklerini söyleyen Neşe A, 4. çocuğunun babasının Ümit Ş. olabileceğini söyledi. Bunun üzerine 3 kız çocuğundan sonra dünyaya gelen 3 yaşındaki Y. A.’ya DNA testi yapıldı. İstanbul Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü Biyolojik İnceleme Şube Müdürlüğü’nce hazırlanan raporda, alınan kan örnekleri sonrası çocuğun anne-baba-çocuk ilişkisinin yüzde 99.9 Ümit Ş. olduğu tespit edildi.

Neşa A.’nın eşi Mehmet A.’nın oğlu sandığı ve nüfusuna kayıt ettirdiği Y.A.’yı kabul etmeyip, cezaevinde bulunan karısının Orhangazi ilçesinde oturan annesine teslim ettiği öğrenildi. Maktul Ümit Ş.’nin ailesinin ise küçük çocuğu almak için hukuki süreç başlattığı öğrenildi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.