Eğitim-Bir-Senden Aday Öğretmenlere Deneme Sınavı

Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı öncesi aday öğretmenlere Merinos İlkokulu’nda deneme sınavı düzenledi.

Yayınlama: 11.03.2017
1.173
A+
A-

Geçen yıl atanıp 1 yıllık çalışma süresini dolduran aday öğretmenlerin 19 Mart’ta gireceği Asli Öğretmenliğe Geçiş Sınavı öncesi Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şubesi, sendikanın mevzuat birimlerince hazırlanan sorularlarla deneme sınavı gerçekleştirdi. Merinos İlkokulu’nda düzenlenen deneme sınavına Bursa’dan sınava girecek aday öğretmenler ilgi gösterdi.

Hizmet sendikacılığı önceliği ile Eğitim-Bir-Sen’in 81 ilde eş zamanlı düzenlediği deneme sınavıyla aday öğretmenlerin de yanında olduğuna dikkat çeken Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, “Sendika olarak üyelerimizle ilgili her hak arama yarışında, karşılaştıkları engellerde ve ulaşmak istedikleri hedeflerde yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Birçok farklı sınav öncesinde olduğu gibi bu sınavda da yine hamd olsun öğretmenlerimizin yanındayız. Sınava çalışmaları için genel merkezimizin mevzuat birimince hazırlanan asli öğretmenlik hazırlık kitabını sendika olarak aday öğretmenlerimize dağıttık. Bugün de yaklaşan sınav öncesi Eğitim-Bir-Sen’in uzman ekibinin hazırladığı deneme sınavıyla kendilerini değerlendirme fırsatı sunuyoruz” dedi.

19 Mart’ta yazılı sınava girecek aday öğretmenlere başarılar dileyen Numan Şeker, deneme sınavının gerçekleşmesine katkı koyan başta okul müdürü olmak üzere üyelerine ve ekibine teşekkür etti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş