Eski Gemlik Adliyesinin Yerine Tam Donanımlı Gençlik Merkezi Yapılacak

Bursa’nın Gemlik ilçesinde atıl durumdaki eski adliye binası belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım yerinde incelemelerde bulunan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Gemlik’in en güzel noktalarından birinde bulunan tehlikeli binadan ilçenin kurtulduğunu söyledi.

Yayınlama: 19.01.2018
1.370
A+
A-

Gemlik merkezinde atıl halde duran Eski Gemlik Adliyesi belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkım yerinde incelemelerde bulunan İlçe Belediye Başkanı Refik Yılmaz yaptığı açıklamada “Şimdiki çalışmamız, yıkılan binanın yerine, üç katlı tam donanımlı gençlik merkezi yapmaktır. Milli Emlak’tan arsayı istedik, eğer bize geçerse, hem üniversite gençliğimiz, hem de çevrede bulunan gençlerimiz adına uğrak yeri oluşacaktır. Alt katında bilardo ve hobi salonu, üst katında kafeterya, en üst katta ise Kütüphane düşünüyoruz” dedi.

Gemlik’in yerinden taşınacağı söylemine de, en güzel cevap üç katlı gençlik merkezi olacaktır diye konuşan Başkan Yılmaz, “ Biz gençlik merkezi ile alakalı başvuruyu, neredeyse bir yıl önce yapmıştık. KHK sonrasında iddia edildiği gibi Gemlik’in taşınmasını veya depolama sahası olmasını istemiş olsak, Gemlik sahilinin en verimli kullanılacak yerinde, neden gençlik merkezi planlayalım. Biz özellikle Gemlik’te bulunan bina stokuna dikkat çektik, yıkılan binanın yerine, üç katlı sağlam bina ile en anlamlı örneği de vermiş olacağız’’ diye konuştu.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.