Estetikte Gelişen Teknoloji Uygulamalı Olarak Tanıtıldı

Plastik cerrahi, medikal estetik ve dermatoloji alanında kullanılan yöntemler ve ürünler ile ilgili son gelişmeler uygulamalı olarak sunuldu.

Yayınlama: 20.12.2017
926
A+
A-

Mezoklinik Workshop serilerinin Bursa buluşması, Crowne Plaza Otel’de yaklaşık 150 doktorun katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye’nin önde gelen medikal ve kozmetik firması Mezoklinik A.Ş. tarafından organize edilen etkinlikte, Türkiye’nin ve Marmara Bölgesi’nin önde gelen doktorları, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Canlı ameliyatlardaki hasta uygulamalarıyla da son teknolojileri ve ürünleri sektöre sunuldu.

Türkiye’de son dönemde büyük talep gören estetik müdahaleler ile ilgili görsel ayrıntıların en ince detayına kadar izlenebildiği etkinlik, plastik cerrahi, medikal estetik ve dermatoloji uzmanı doktorların ve katılımcıların yoğun ilgisini gördü. KKTC ile başladıkları, Türkiye’de ise Mersin ve İzmir ile devam ettikleri turlarını Bursa ile sürdürdüklerini vurgulayan Mezoklinik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Adanır, doktor dışı uygulamaların sektörde büyük bir sorun yaşattığına dikkati çekti. Adanır, medikal estetikte bugün yaklaşık bin doktorun faal olarak çalıştığını belirterek, “Ancak uygulamalarda etkin olan ve hekim olmayan yaklaşık 5 bin ehliyetsiz kişi sektörde faaliyet gösteriyor. Bunun ile mücadele etmemiz şart. Medikal estetik uygulamalarını doktorların yapması olmazsa olmazımız” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş