Eyof Ekibi İlk Pastayı Kar Altında Kesti

Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF) ekibi Erzurum’da ilk pastayı kar altında keserek, halay çekip gönüllerince eğlendi.

Yayınlama: 01.02.2017
1.243
A+
A-

Avrupa’nın önemli kış spor merkezlerinden biri olan Erzurum’un ev sahipliği yapacağı 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali 11-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Organizasyon öncesinde Eyof 2017 Erzurum Bilgi Teknolojileri ve Medya Direktörlüğü 6-7 ay gibi bir sürede yarışmaların yapılacağı tüm tesislerde bilişim alt yapısını tamamladı. Akreditasyon kartı tasarımı ve tesis adaptasyonları ve başvurular alındı. Gönüllü ve profesyonel yaklaşık 400 kişiden oluşan Eyof 2017 Erzurum IT ve Medya ekibi basın mensuplarının da katılımıyla temsili olarak Eyof 2017 resmi maskotu Karbeyaz’ın akreditasyon kartını takdim etti. Kar yağışı altında gerçekleşen etkinlikte maskot Karbeyaz önce pasta kesti daha sonra IT ve medya ekibiyle halaylar çekerek eğlendi.

Akreditasyon kartları çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Eyof 2017 Erzurum IT direktörü Abdullah Köse, 8-9 Şubat tarihine kadar tüm akreditasyon kartlarının teslim edilmiş olacağını belirtti.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş