“Gerçek Kesit: Manyak”In Galası Nilüferde Yapıldı

Nilüfer Belediyesi, vizyona giren Gerçek Kesit:Manyak filminin Bursa galasına ev sahipliği yaptı.

Yayınlama: 26.03.2018
1.204
A+
A-

Onur Ünlü’nün yönettiği, Cahit Kaşıkçılar’ın senaryosunu yazdığı filmin Konak Kültürevi’ndeki galası büyük ilgi gördü. Onur Ünlü, Cahit Kaşıkçılar ve oyuncu kadrosunun da katıldığı gecede film izleyicilerden tam not aldı. Film sonunda Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Pınar Göz, Başkan Mustafa Bozbey adına oyunculara çiçek verdi. Film üzerine sohbetlerin yapıldığı gecede oyuncular ve sinemaseverler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Filmin senaristliğini ve oyunculuğunu üstlenen Cahit Kaşıkçılar, gösterilen ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, “Yeni vizyona girdik ve tepkiler çok güzel. Gerçek Kesit hayranları bu yapıma da gereken desteği veriyor. Bu filmde gerçek yaşanmışlıklardan kesitler sergilemek istedik. Rıza isimli karakter, annesi ve sevdiği kadın arasında kalınca dağılıyor. Bu gerçek hayatta birçok insanın karşılaştığı bir durum. Gereken ilgi ve desteği görebilirsek, devamı gelecek. Nilüfer Belediyesi’ne verdiği destekten dolayı minnettarız” dedi.

Yönetmen Onur Ünlü de katkılarından dolayı Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ederek, Bursa’da gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını dile getirdi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.