Hastane Okulunda Ders Zili Çaldı

Milyonlarca öğrencinin eğitime başladığı 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında, hastanede yatarak tedavi gören çocuklar da ders başı yaptı.

Yayınlama: 11.10.2017
1.014
A+
A-

1997 yılında hizmet vermeye başlayan Türkiye’nin 54 yataklı ilk engelli çocuk hastanesi Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi hastane okulunda ders zili çaldı.

Hastalıkları sebebiyle normal eğitimine devam edemeyen çocuklar, hastanede yattıkları sürede derslerinden geri kalmaması için açılan okulda öğretmenlerinin eşliğinde derslerine başladı. Okulun ilk gününde, hastane ortamında da olsa okula devam eden 7 yaşındaki 2.sınıf öğrencisi Şeyma Yalçın, “Burada çok mutluyum, çünkü hem tedavi oluyorum, hem de okulumdan geri kalmıyorum” dedi.

Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Erkan Yıldırım ise, “Burada açılan okulumuz sayesinde tedavi olan öğrencilerimizin kendi okullarında sene kayıpları önlenmiş olacak. onların kendilerini daha iyi hissetmeleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş