İnegöl Genç MÜSİAD Türkiye 2’incisi oldu

Yayınlama: 27.12.2022
88
A+
A-

Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, MÜSİAD şubeleri arasından yapılan genel değerlendirmede, aktif çalışma ve proje üretimi noktasındaki başarılarından dolayı şubeler arasında 2’nci oldu.

MÜSİAD Şanlıurfa şubesinin ev sahipliğinde yapılan MÜSİAD Gençlik Kurulu 49. Genel İdare Kurulu Toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Toplantının sonunda yapılan açıklama ile 56 Şube arasında Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, başarılı çalışmalarından dolayı 2’nci oldu.

Bir yıl boyunca yapılan genel çalışmalar neticesinde genel merkez tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Genç MÜSİAD İnegöl Şubesi, toplam 56 Genç MÜSİAD şubesi arasında ilk 5’e girerek büyük bir başarıya imza attı.






Başkan Enes Malik Ubuz, 2’ncilik ödülünü Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, MÜSİAD Gençlik Kurulu Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal’ın elinden aldı.

Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Enes Malik Ubuz, programın ardından açıklamalarda bulunarak, sonucun kendilerini memnun ettiğini, önümüzdeki yıl daha fazla çalışacaklarını, yapacakları projeler ile ilk sırada yer almayı hedeflediklerini belirtti.

Ubuz konuşmasında ayrıca, “MÜSİAD’ımız iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için örnek bir eğitim, rehberlik ve danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kamu yararına dernek statüsüne sahip güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Kişisel, kurumsal, sektörel, kültürel ve toplumsal gelişim noktasında önemli çalışmalar yapan kuruluşumuz, milli politikaları ve milli projeleriyle yeni Türkiye’nin misyonuna göre bağımsız bir şekilde hareket etmektedir. Bizler de toplum ve iş dünyasına ışık tutan bu güzide topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Dijitalleşmenin iş dünyasın özellikle pandemi ile birlikte hızlıca girmesiyle Genç MÜSİAD İnegöl olarak genç iş insanlarımızın dijitalleşen ekonomiye adaptasyonunu sağlamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş