İsmail Türütlü Kutlamada Stres Attılar

Küçükoğlu Holding bünyesinde yer alan Akpres Sakarya Fabrikası’nın 10. kuruluş yıldönümü, Karadenizli ünlü sanatçı İsmail Türüt’ün şarkılarıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Yayınlama: 12.11.2017
1.289
A+
A-

Şirket’in Bursa ve Hendek fabrikalarında çalışanların aileleriyle katıldığı gecede, şirkette 5, 10, 15 ve 20. yılını dolduranlara teşekkür plaketi verildi. Otomobil fabrikalarına gövde parçalarını üretmek amacıyla 1990 yılında İbrahim Küçükoğlu tarafından Bursa’da kurulan Akpres, 2008 yılında da Sakarya’nın Hendek ilçesindeki 2. Fabrikasını hizmete açmıştı. Tesisin 10. kuruluş yıldönümü nedeniyle Adapazarı’nda düzenlenen kutlama yemeğine Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, şirketin Genel Müdürü Tolga Türkaslan ve üst düzey yöneticileri katıldı. Gecede, video gösterimi eşliğinde şirketin tanıtımı yapılırken, şirket çalışanlarından oluşan mini koronun konseri ise geceye katılanlara keyifli anlar yaşattı.

Küçükoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, Adapazarı tesislerinin Japon Üretim Sistemini benimseyen ve uygulayan ender yerli otomobil yan sanayi kuruluşlarından biri olduğunu belirtti. Küçükoğlu, özverili çalışmalarıyla şirketin başarılarında büyük pay sahibi olan şirket yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

Şirketin Genel Müdürü Tolga Türkaslan ise, yaptıkları yatırımlar ve şirket çalışanları arasındaki uyum sayesinde her geçen gün global pazarda etkin hale geldiklerine vurgu yaptı. OEM’lere doğrudan üretim yapan dünyadaki ender firmalar arasında olmaktan gurur duyduklarını söyleyen Tolga Türkaslan, kendilerini daha başarılı günler beklediğine dikkat çekti.






Öte yandan gecenin sonunda ise Karadenizli ünlü sanatçı İsmail Türüt konser verdi. Türüt’ün hareketli türküleri ile coşan şirket çalışanları, keyifli bir geceye imza attı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş