İsrailden Türk İşadamlarına Vize Kolaylığı

Bursa’nın İnegöl ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki mobilya firmalarını gezen İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, İsrail Tel Aviv’deki evinin mobilyalarını İnegöl’den aldı. Cohen ayrıca, Türk işadamlarının İsrail’e ticari ilişkiler için gittiklerinde vizelerini 1 ila 3 yıla kadar yükseltebileceklerini söyledi.

Yayınlama: 03.06.2017
1.174
A+
A-

Aras Deniz İnşaat Genel Koordinatörü Fikri Şen ile birlikte bir mobilya firmasının daveti üzerine İnegöl’e gelen İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, Tel Aviv’deki evinin mobilyalarını İnegöl’den aldı. Mobiliyum AVM’deki firmaları tek tek gezen Cohen, Türk mobilyasının kalitesinin çok yüksek olduğunu belirtti.

“Amacımız yatırımları büyütmek ve güçlendirmek”

Mobilya alışverişi öncesinde bir açıklama yapan İsrail İstanbul Başkonsolosu Shai Cohen, İnegöl de dahil olmak üzere Bursa bölgesinin İsrail için önemli bir bölge olduğunu belirterek, “Bizim amacımız iki ülke arasındaki yatırımları güçlendirmektir. İnegöl’de çok büyük firmaların olduğunu ve İsrail’de büyük bir pazar açmak istediklerini biliyoruz. Mobilya ve inşaat firmalarının ülkemizde olmasını istiyoruz. Bizim amacımız iki taraf arasında yatırımları büyütmek ve güçlendirmek. İnegöl’e olan ziyaretlerimiz devam edecek. Özellikle ticari anlamda ziyaretlerimiz olacak. Amacımız ticareti geliştirmek. Ürünleri İsrail’de satamayan, gösteremeyen firmalarla iletişim kurmak istiyoruz. Türk mobilyasının kalitesi çok yüksek. İsrail’deki marketlerin ve halkın daha çok beğeniceklerine inanıyorum” dedi.








Türk işadamlarına vize kolaylığı

Birçok firma ile ticari ilişkileri geliştirmek istediklerin ifade eden Cohen, “İşadamları ülkemize ticari ilişkiler için geldiklerinde vizelerini 1 ila 3 yıla kadar yükseltebiliriz. Amacımız işadamlarının daha rahat gidip gelmelerini ve yatırıma odaklanmalarını sağlamaktır. İsrail’de çok büyük ve güçlü bir ticaret birliği var. İşadamlarının İsrail’de büyük yatırımlar ve işler yapması için elimizden geleni yapacağız. Buradaki İsrail firmalarına ve İsrail ortaklarına destek vermek istiyoruz. Ticaret birliği ile Türkiye’de ki işadamları arasında iletişimi sağlayacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.