İTSO’DA EĞİTİM BAŞLADI

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) üyelerinin kendilerini geliştirmelerine katkı yapmak için sürdürdüğü eğitim programları kapsamında düzenlediği 40 saatlik “Maliyet Muhasebesi ve Maliyet Yönetimi Eğitimi” 80 kursiyerin katılımı ile başladı. 25 Kasım 2016 tarihine kadar devam edecek eğitime oda üyesi firmalardan 80 kişi katılıyor.

Yayınlama: 18.11.2016
1.424
A+
A-

Eğitimin açılışında konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, eğitimin amacının işletmelerin daha kârlı bir yapıda yönetilmesini sağlamak olduğunu söyledi. İşletmelerin maliyet unsurlarının analiz edilmesi, kârlılığın artırılması ve büyüyerek varlıklarını devam ettirmeleri için yapılacakların detaylı olarak anlatılacağını belirten Anıl, “Odamız konferans salonunda başlattığımız eğitim, Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İşleme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Bozkurt tarafından veriliyor. Eğitim sırasında katılımcılara maliyet muhasebesi ve yönetimi hakkında bilgi verilecek. Kursiyerlerin etkin katılımı ile gerçekleştirilecek eğitim sonunda başarılı olanlara da sertifika verilecek” dedi.

 

Metin Anıl, işlemelerin maliyet unsurlarının analiz edilmesi, kârlılığın artırılması ve büyüyerek varlıklarını devam ettirmeleri için maliyetlerin doğru yönetilmesinin çok önemli olduğunu da söyledi. İTSO’nun üyelerinin ve çeşitli kademelerdeki personellerinin en iyi donanıma sahip olmaları amacıyla bir dizi eğitim programı yaptığını da belirten Başkan Anıl, “İhtiyaç duyulan her alanda eğitimler düzenlemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.






 

Öte yandan Metin Anıl’ın konuşmasının ardından Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi İşleme Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Bozkurt 40 saat sürecek eğitime başladı. 25  Kasım kadar devam edecek eğitime oda üyelerini muhasebe birimlerinde çalışan 80 kişi katılıyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş