İznik Gücüne Güç Katıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, yetkili birimleri ile 42 mahalle de devam eden, yapılacak olan ve planlanan çalışmalarla ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 07.03.2018
1.143
A+
A-

İznik Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen sabah kahvaltısıyla başlayan toplantıya Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Bülent Temelli, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Yılmaz, AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Genel Müdürleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı. Muhtarlar mahalleleri ile ilgili devam eden, yapılacak olan ve yapılması aciliyet gerektiren konularda söz alarak tek tek isteklerini iletti.

Ortak akıl ve sonuç odaklı çalışmalar ile yola devam ettiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İznik gibi tarih şehrine bir kültür şehrine, göl ile beraber insanların yazın akın ettiği bir şehre yapılması gereken önemli çalışmalar var. Özellikle sahil projesi ile bazı sıkıntılar vardı. Onunla ilgili bizzat yerinde görüşülerek ve tarih vererek görüştük. Kırsal mahallelere yönelik ufak ufak yapılması gereken çalışmalar var. Onlarla ilgili neler yapılabiliriz arkadaşlarımızla onları konuşacağız. İnşallah 2018’in sonunda 2019’un başında bunların birçoğunu gerçekleştirmiş olacağız. Dönem dönemde yaptığımız ziyaretler ile bu çalışmaları yerinde denetleyeceğiz. Birde projelerimizin yavaş ilerleyişi söz konu, açıkçası bunları hızlandırmamız gerekiyor. Çok proje yapıp yavaş yavaş ilerletmekten ziyade daha az proje yapalım ama başlayalım ve bitirelim” dedi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ise, şunları söyledi:








“2017 yılı içerisinde başlayıp devam eden projeler ile 2018 yılı içerisinde hayata geçecek projeler ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. İznik Belediye Başkanı olarak hem Büyükşehir’in desteklerini hem de merkezi hükümetin desteklerini alarak İznik’i hak ettiği yere getirmek için mücadelemizi sürdürüyoruz. Birileri laf üretir bizlerde hizmet üretmek için mücadele ediyoruz.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.