Karacabeyde Kitap, Kültür Ve Yöresel Ürün Günleri Başladı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri başladı.

Yayınlama: 04.11.2017
826
A+
A-

Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen ve 12 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek olan Kitap, Kültür ve Yöresel Ürün Günleri başladı. Açılışa Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan, protokol mensupları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Başkan Ali Özkan, “Bugün iki farklı konsepti bir arada yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bunu katılacak yazarlar ile daha da anlamlı hale getireceğiz. Yakın zamanda başlattığımız kitap okuma faaliyeti ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza örnek olmaya çalışırken, bu yavrularımızı şimdi de okudukları kitapların yazarları ile buluşturacak olmanın sevincini yaşıyoruz. Bunun yanında mahalli ürünler üzerine açtığımız bir diğer alanda ise yöremizin ürünlerini bir kez daha halkla buluşturuyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Başkan Ali Özkan, belediye standına geçerek, küçük çocuklar için bastırılan kitapları bizzat dağıttı ve miniklerden bu kitapları okuma sözü aldı.

Öte yandan 10 gün boyunca Atatürk Kent Meydanı’nda sürecek kitap günlerinde 3 farklı yazar da okurlarıyla buluşacak. 4 Kasım’da Ahmet Haldun Terzioğlu, 5 Kasım’da Mürşit Canpolat, 11 Kasım’da ise Nermin Taylan, Karacabey’de okurları ile bir araya gelecek. Yazarlar bir yandan kitaplarını okurlarına imzalayacaklar, bir yandan da onlarla sohbet edecek.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.