Karacabeyde Otopark Meselesine Köklü Çözüm

Bursa’nın Karacabey Belediyesi, ilçe merkezindeki otopark meselesini kalıcı çözüme kavuşturuluyor.

Yayınlama: 05.02.2018
1.145
A+
A-

Karacabey Belediyesi tarafından Vergi Dairesi’nin yerine yapılması planlanan otopark inşaatına önümüzdeki günlerde ilk kazmanın vurulacağı açıklandı. İlçe merkezindeki Ulucami yanında yer alan mevcut Vergi Dairesi binasının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan, kiracı işyerlerinin boşaltılması tebligatın tamamlandığını belirterek, tahliye işlemlerinin ardından projenin kısa sürede başlayacağını bildirdi.

Vergi Dairesi yerine yapılacak yeni otopark ile şehir merkezinin önemli ölçüde nefes alacağının altını çizen Ali Özkan, yenilikçi projeleri sırasıyla devreye almaya kararlı olduklarına vurgu yaptı. Modern belediyecilik’ felsefesi doğrultusunda, akılcı yönetim ve projelerle Karacabey Belediyesi’ni ekonomik anlamda da en güçlü belediyeler arasına yükselttiklerini hatırlatan Özkan, “Geçmişten bu yana var olan potansiyel kaynaklarını bütün paydaşlar ile harekete geçirdiğimiz ilçemiz, her yönü ile örnek şehir hedefine kararlılıkla ilerliyor” şeklinde konuştu.

Alan mevcut Vergi Dairesi için Gazi Mahallesi’nde başlatılan yeni bina inşaatının ile sürdüğü öğrenildi. Vergi Dairesi, bu inşaat tamamlanıncaya kadar da önümüzdeki günlerde Atatürk Okulu yanındaki geçici yerine taşınacak.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş