Kayıt Yeterlilik Sınavına Büyük İlgi

’Kodlanan değil, kodlayan bir gelecek’ sloganı ile yola çıkan Özel Teknoloji Fen Okulları’nın kayıt yeterlilik sınavı büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 08.01.2018
966
A+
A-

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ’Tekfen Kayıt Yeterlilik Sınavı’ Özlüce Kampüs’ünde yapıldı. İmtihana yüzlerce öğrenci katıldı.

3 oturumda yapılan sınava 4, 5, 6 ve 7’inci sınıfta öğrenim gören öğrenciler katıldı. Çocukları imtihandayken kokteyl alanında keyifli vakit geçirme imkanı bulan veliler, Genel Koordinatör Orhan Karakoç’un sunumu ile Tekfen Okulları’nı daha yakından tanıma fırsatı buldu. Tekfenli olabilmek için sınavda çaba sarf eden öğrenciler, sınav sonrasında aileleri ile birlikte kampüsün farklı alanlarını gezdi. Ayrıca öğrenciler, atölyelerde bulunan çalışmalara da katılma fırsatı buldu.

Öğrencilere ve velilere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Orhan Karakoç, “Umarım bütün öğrenciler istediği başarıyı yakalar. Yüzlerce öğrencinin burada olması bizleri mutlu etti. Onların göstermiş olduğu olumlu paylaşımlar daha ilk yılımızda ve ilk sınavımızda bizleri fazlası ile onurlandırdı” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş