Kazada Hayatını Kaybeden 3 Kişinin Kimlikleri Belli Oldu

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, 32 kişinin ise yaralandığı kazanın ayrıntıları ortaya çıktı.

Yayınlama: 28.01.2018
834
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir-İznik yol ayrımında O.D. (60) idaresindeki bir seyahat firmasına ait 16 S 6820 plakalı yolcu minibüsü ile bir fabrikaya Suriyeli işçileri taşıyan H.K. (32) idaresindeki 10 ZT 895 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazanın etkisiyle araçlarda bulunanlar yola savrulurken, olay yerine kısa sürede çok sayıda 112 Acil Servis ve polis ekibi sevk edildi.

Ölenlerin kimlikleri belli oldu

Kazada yaralananlar İnegöl ve Bursa merkezdeki hastanelere kaldırıldı. Yolcu minibüsünde bulunan Bingül Şemaki (81) ile işçi servisinde bulunan Suriyeli vatandaşlardan Halil Elahmed (29) ve Adle Ubeyd (18) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden Bingül Şemaki’nin (81) Yenişehir eski Belediye Başkanı merhum Vedat Cemil Şemaki’nin eşi olduğu öğrenildi.






Suriyeli işçilerin ise yola dağılan gıda malzemeleri ve giysileri dikkat çekerken, bir tavuk çiftliğinde çalışmak için yolda oldukları ifade edildi.

Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş