Koronavirüs nedeni ile 6 kişi hayatını kaybetti

Koronavirüsle mücadele devam ediyor. Kış ayların gelmesiyle korkulan oldu. Türkiye’de 165 gün sonra vaka sayıları 2 bini geçti. İnegöl’de ve Bursa’da ise adeta patlama yaşanıyor. İnegöl’de bir günde 6 vatandaşımız koronaya yenik düştü.

Yayınlama: 20.10.2020
5.826
A+
A-

Haziran normalleşme sürecinin ardından yaz aylarında vaka sayıları bir artışa geçti tekrar tedbirlerle birlikte ateşi düşürüldü. Ancak kışın gelmesiyle Türkiye’de korkulan oldu. Dünya genelinde bir çok ülkede tekrar sokağa çıkma kısıtlamaları gelirken, Türkiye’de 165 gün aradan sonra tekrar vaka sayısı 2 bini geçti. Bursa ve İnegöl’de vaka sayılarında %35 artış gösterdi. Artan vakaların ardından denetimler artık 7/24 saat aralıksız yapılıyor.

1 günde 6 can gitti

İnegöl’de son bir kaç gündür vaka sayılarında görülmemiş bir artış yaşanıyor. Bu artışların en büyük sebebi ise pozitif çıkan hastaların kimlerle temasa geçtiğini söylememesi. Kış gelmesiyle vaka sayılarında ciddi bir oranda artışlar yaşanıyor. Pandemi polikliniğinin açılmasıyla birlikte vatandaşlar test yapmak için buralara akın akın geliyor. İlçede bir günde 6 can gitti. Bunlardan 4’ü İnegöl’de hayatlarını kaybederken, 2’si ise dışarıda tedavi görürken hayatlarını kaybettiği öğrenildi. 6 vatandaşta görevliler tarafından İnegöl’de toprağa verildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş