Mahalle Gezilerinde Son Durak Demirtaş

Her hafta bir mahalleyi ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın son durağı Demirtaş Barbaros Mahallesi oldu.

Yayınlama: 28.12.2017
1.047
A+
A-

Mahalleyi gezerek vatandaşların sıkıntılarına ve taleplerine kulak veren Dündar, bugüne kadar Demirtaş bölgesine hizmet yaptıklarını ve talepler doğrultusunda hizmetlerin artarak devam edeceğini kaydetti. Demirtaş’ın Osmangazi Belediyesi’ne bağlanmasıyla birlikte yeni yatırımların da adresi olduğu ifade eden Başkan Dündar, “Demirtaş’ın yeni parklarla yaşanabilir hale gelmesi için çağdaş ve nefes aldıracak yeni mekânlar oluşturduk. Bu bölgemizde Demirtaş Atıcılık ve Trap Tesisleri’ni inşa ederek bu spora gönül verenlerin Demirtaş’a gelmesini sağladık. Kapalı yüzme havuzumuz Bursa’nın en modern yüzme havuzu olarak hizmete açıldı. Sürekli bir değişim ve gelişim içerisinde bu taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. Buradaki en önemli mesele sağlık tesisisin olmamasıydı. Kamulaştırmayla elde ettiğimiz arsayı DOSAB ile birlikte hizmete soktuk. Demirtaş’taki eski camiyi yıkıp yolu genişlettik. Meydanı büyüttük. Modern mimarisiyle güzel bir cami yaptık. Cami tamamlandığında bu meydanla birlikte Bursa’nın en güzel yeri olacaktır” dedi.

Başkan Dündar, “Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını, arzularını yerinde tespit edip, kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bize gelen taleplerin notlarını alıyoruz ve talimatlarımızı veriyoruz. Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 136 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz” diye konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş