Muhtarlardan Dündara Teşekkür

Muhtarlarla istişare toplantılarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ankara Yolu üstündeki mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yayınlama: 04.01.2018
1.003
A+
A-

İlçedeki hizmetleri ve projeleri hayata geçirirken toplumun her kesiminin görüşlerini alan Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi’deki 136 mahallenin muhtarıyla gruplar halinde bir araya geliyor. Dündar, son olarak Ankara Yolu’nun üst bölgesinde yer alan mahallelerde görev yapan muhtarlarla buluşarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Abdal Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya 23 mahallenin muhtarı katıldı. Mahallelerin sıkıntılarının ve ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıda muhtarlar, tek tek söz alarak kendi mahalleriyle ilgili talepleri Başkan Dündar’a aktardı.

Osmangazi’deki hizmetleri muhtarlardan gelen bilgi ve talepler doğrultusunda yaptıklarını belirten Dündar, “Mahalledeki günlük hayatı herkesten daha iyi sizler biliyorsunuz. Şehrimizin, ilçemizin daha güzel olması için hep birlikte çalışıyoruz. Hizmetler konusunda öncü bir belediyeyiz. Türkiye’ye örnek projeleri Bursa’ya kazandırıyoruz. Bunu da sizlerin desteğiyle başarıyoruz. Muhtarlarımız, bizlerin gözü kulağı oluyor. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz istişare toplantılarıyla muhtarlarımızla bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını masaya yatırıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler hakkında muhtarlarımıza bilgilendirme yapıyoruz. Maksadımız her mahallesiyle daha güzel, daha yaşanabilir bir Osmangazi” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.