Öğrencilere Hayvan Sevgisi Aşılandı

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Özlüce İpekçilik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine seminer verdi.

Yayınlama: 21.02.2018
1.079
A+
A-

Osmangazi Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dilek Yosun, slayt eşliğinde öğrencilere Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi hakkında bilgiler verdi. Barınağa getirilen sahipsiz sokak hayvanlarının bakım, tedavi ve barınma gibi temel ihtiyaçlarının son derece sağlıklı ve steril ortamlarda karşılandığını ifade eden Yosun, tesisteki birimler hakkında da bilgi verdi. Öğrencilerden gelen soruları da cevaplayan Yosun, çocukların hayvanlarla doğru iletişim kurabilmeleri ve onları sevmeleri için bütün öğrencileri Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne davet etti.

Veteriner Hekim Kadir Özdemir de, pet-shoplardan hayvan satın almanın yerine sahiplenmenin önemine vurgu yaparak, “Barınağımızdaki hayvanların her biri bakımları ve aşıları yapılmış, son derece sağlıklı hayvanlar. Evinde kedi ya da köpek bakmak isteyen vatandaşlarımız, uygun şartları taşımaları halinde seçtikleri hayvanı ücretsiz olarak sahiplenebiliyor” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.