Osmangazi Belediyesinin “İş Güvenliği” Çalışmaları İstanbulda Anlatıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi’nde Osmangazi Belediyesi’nin iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaptığı çalışmalar anlatıldı.

Yayınlama: 19.12.2017
1.208
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü tarafından bu sene ilki düzenlenen 1. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi’nde ülkemizde ve diğer ülkelerde iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı ve standartları görüşüldü. Özel sektörde ve kamuda özellikle yerel yönetimlerde iş sağlığı ve güvenliği uygulamaları, karşılaşılan zorluklar, tamamlanması gereken eksiklikler, çözüm yolları, iyi uygulama örnekleri, yapılan bilimsel araştırma ve geliştirmeler sunularak bilgi paylaşımı yapıldı.

Bursa’yı temsilen kongreye katılan Osmangazi Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Ömer Kahraman, yaptıkları çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, Osmangazi Belediyesi’nin 6331 sayılı kanun ve sahip olduğu OHSAS 18001 yönetim sistemi kapsamında iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yaptığı çalışmalar ve çalışanların karşı karşıya oldukları fizikî ve psikososyal risklerin nasıl yönetildiği anlatıldı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş