Osmangaziden Sırameşelere Çifte Hizmet

Sırameşeler Mahallesi’nde inşa ettiği spor tesisi ile gençleri spor yapmaya teşvik eden Osmangazi Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı park ile de mahalle sakinlerine yepyeni bir yaşam alanını sunuyor.

Yayınlama: 11.04.2018
1.274
A+
A-

Osmangazi Belediyesi tarafından Sırameşeler Mahallesi’nde toplam 4 bin 250 metrekarelik alan üzerine inşa edilen spor tesisinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Duvar ve zemin kaplama çalışmaları devam eden spor tesisinin, saha drenaj çalışmaları ise tamamlanmak üzere. Tesisin etrafına örülecek olan tel örgü için yapılan direk dikim çalışmalarında da sona gelindi. Hem vatandaşların hem de amatör spor kulüplerinin faydalanacağı tesiste, 33×53 metre uzunluğunda bir futbol sahası, soyunma odaları, yönetim binası, kafeterya, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve koşu yolu yer alacak.

Modern spor tesisinsin yanı sıra Osmangazi Belediyesi, Sırameşeler Mahallesi’ne bir de çocuk parkı kazandırıyor. 4 bin 400 metrekarelik alan üzerine inşa edilen çocuk parkında, 500 metrekarelik oyun alanı ve 740 metrekare yeşil alanın yanı sıra yürüme ve koşu yolları, oturma grupları, oyun alanları, fitness setleri yer alıyor. Oyun gurupları ve yeşil alan çalışmaları tamamlanan parka, oturma guruplarının da yerleştirilmesi ile birlikte Sırameşeler Mahallesi yeni bir sosyal donatı alanı kazanacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Sırameşeler Mahallesi’ni ziyaret ederek, park ve spor tesisinde yürütülen çalışmaları inceledi. Parkı gezerek çocuklar ile bir araya gelen ve oyun guruplarını inceleyen Başkan Dündar, spor tesisi inşaatında gelinen son durum hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Osmangazi Belediyesi olarak mahallelerin nefes aldıracak mekanlar üretmeye devam ettiklerini belirten Dündar, “Sırameşeler Mahallemizde çocukların oynayabileceği bir park inşa ettik. Çocuk oyun grupları, yeşil alan ve yürüyüş yollarının yer aldığı bu park aynı zamanda yapılaşmanın yoğun olduğu Sırameşeler Mahallesi’ne nefes aldıracak. Parkta çalışmalar tamamlandı. Parkın hemen yanında inşa ettiğimiz spor tesisi inşaatında ise çalışmalarımız devam ediyor. Burası hem mahalle gençlerinin hem de amatör spor kulüplerinin faydalanacağı bir tesis olacak. Bölgedeki okullarda okuyan öğrencilerimiz bu tesise gelerek boş vakitlerini spor yaparak geçirecekler. Spor tesisi ve park, Sırameşeler Mahallemize değer katacaktır. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş