ÖZDİLEK AVM 15 YAŞINDA

Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Halil İbrahim DEMİRCAN ve Özdilek Alışveriş Merkezi çalışanları değerli Özdilek misafirleriyle 15. Yıldönümünü kutlamaya hazır.

Yayınlama: 25.11.2016
2.131
A+
A-

6 METRE UZUNLUĞUNDA PASTA

İnegöl Özdilek AVM’de, 15.Yaş günü nedeniyle pastane bölümünde  hazırlanacak olan 6 metre uzunluğundaki pasta tüm Özdilek misafirlerine ikram edilecek.

ÖZDİLEK OLARAK ONLARLA HER DAİM BİRLİKTEYİZ






Özdilek Alışveriş Merkezi İşletme Müdürü Halil İbrahim DEMİRCAN  “15. yılımızı 24-25-26-27 Kasım tarihlerinde müşterilerimizle birlikte kutlamak için sabırsızlanıyoruz” dedi. 15 yıldır ilçe halkımıza hizmet veriyoruz. Bizi buraya taşıyan, sonuçta müşterilerimizdir. Kapıdan içeri giren her müşteri, bizim için misafir konumundadır. Biz de bu niyetle hizmetlerimizi yapıyoruz. Bundan sonrada bu şekilde devam edeceğiz. Bütün müşterilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Özdilek olarak onlarla her daim birlikteyiz. 26 Kasım Cumartesi günü saat 16:00’dakeseceğimiz 5000 kişilik yıldönümü pastamız için tüm İnegöl Halkını Alışverişmerkezimize davet ediyoruz.” dedi.

ÖZEL KAMPANYA

Özdilek AVM’nin 15. Yaşını özel kampanyalar ve etkinliklerle kutlayacaklarını kaydeden Müdür DEMİRCAN  “Bu kapsamda çocuklarımıza özel etkinliklerimiz var. Market içerisindeve Kafe ve Restoran bölümlerimizde kampanyalarımız var. Züccaciye reyonunda Tüm Paşabahçe markalı ürünlerde, diş fırçaları ve diş macunlarında 1 alana 1 bedava, Oyuncaklarda 2.si %50 indirim, kafe-restoranda tatlı çeşitlerinden herhangi birini alana kahve hediye ve o güne özel alışveriş yapan tüm müşterilerimize hediyeler takdim edeceğiz.” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş