Semih Pala Dualarla Anıldı

İki sene önce trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bursa Kent Konseyi’nin önceki dönem başkanı merhum Semih Pala ve eşi Hilal Pala, kabirleri başında dualarla anıldı.

Yayınlama: 28.09.2017
1.109
A+
A-

27 Eylül 2015’te geçirdiği trafik kazası sonucunda görevi başındayken vefat eden merhum Semih Pala’nın Emirsultan Mezarlığı’ndaki kabri başındaki anma törenine, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, ailesi, belediye bürokratları, birlikte görev yaptığı çalışma arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, merhum Semih Pala’yı ve eşi Hilal Pala’yı rahmetle andıklarını ifade etti. Merhum Semih Pala’nın Bursa’ya gönül vermiş, Bursa’nın daha iyi olması için çalışmış biri olduğunu hatırlatan Çepni, Semih Pala’nın kendine münhasır biri olduğunu, görev yaptığı her yerde doğru olduğunu düşündüğü her konuyu çekinmeden dile getirdiğini belirtti. Bursa Kent Konseyi’nin Semih Pala’nın Türkiye’ye örnek olan çalışmalarından biri olduğunu söyleyen Çepni, bu yolu en güzel şekilde devam ettirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Konuşmanın ardından Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi ve Şehreküstü Camii İmamı Lütfi Taşçı tarafından Kuran-ı Kerim okundu. Yapılan duaların ardından tören sona erdi.






Daha sonra merhum Semih Pala ve Hilal Pala için Emirsultan Camii’nde mevlit okundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş