Sendikacılar Mankenleri Kamyonetle Ezdi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bursa İl Müdürlüğü’nde çalışan Dr. Ayça Karauz’un görev yerinin değiştirilmesinin hukuksuz ve keyfi olduğunu iddia eden sendika temsilcileri, tepkilerini mankenleri kamyonetle ezerek dile getirdi.

Yayınlama: 08.02.2018
1.167
A+
A-

Kamu-Sen yönetici ve üyeleri, Türk Tarım Orman-Sen Sendikası Şube Yöneticisi Dr. Ayça Karauz’un görev yerinin değiştirilmesi üzerine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü önünde toplandı. Kamu-Sen İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu ve yaklaşık 50 sendika üyesi, tepkilerini mankenleri kamyonetle ezerek dile getirdi.

Dr. Ayça Karauz’un görev yerinin değiştirilmesinin yanlış, hukuksuz ve keyfi olduğunu iddia eden Türkoğlu, “Soruşturmalardan istedikleri sonuçları alamayanlar, yaptıkları yanlış ve hukuksuz iş ve işlemlere eyvallah demeyenleri bezdirerek, görev yeri değiştiriliyor. Bursa’da bin 100 kişilik çalışanı bulunan Tarım İl Müdürlüğü kurumunun bağcılık konusunda doktora yapmış tek personeli olan Karauz’un görev yeri kanunlara aykırı olarak değiştiriliyor. İstiyorsunuz ki, size köle olmayan herkesi silindir gibi ezelim, kamuyu babamızın çiftliği gibi yönetilim. Yapamayacaksınız!” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.