Süt Birliği İthal Hayvan Getirecek

Bursa Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği, üyelerinden gelen talep üzerine yurt dışından ithal hayvan getirmek için görüşmelere başladı.

Yayınlama: 13.10.2017
1.102
A+
A-

Yenişehir-İznik Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Tuna, “Ünlü işletmeci Özgür Şef’e birliğimizi ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Kendisi ile bugün detaylı olarak görüştük. Üyelerimizin bizden simental ve limuzin ırkı hayvan getirmemiz için talepleri var. Özgür Şef kendisinin bu ırkları getirdiğini ve istenilen kriterlerdeki hayvanları talep olması durumunda getireceğini söyledi. Biz de birlik olarak ortaklarımıza bunu duyuracağız. Talep olması halinde tekrar masaya oturarak bu ırkların ilçemize getirilmesi konusunda gerekli çalışmaları yapacağız” diye konuştu.

Macaristan’dan simental ve limuzin ırkı gebe düvelerin geleceğini belirten Özgür Şef, “Bu hayvanları kendi finansmanımızla getireceğiz. Kati surette üreticiden kapora ya da başka bir şey istenmeyecek. En önemlisi bu. Getirdiğimiz hayvanları Yenişehir’deki çiftliklerimizden görebilecek olan çiftçi kardeşlerimiz buradan beğendikleri takdirde alım yapabilecekler” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş