Taban “Bereket Sofrası”Nda Vatandaşlarla Buluştu

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, her cuma sabahı farklı bir camide düzenlenen “Bereket Sofrası Halk Günleri”ne devam ediyor.

Yayınlama: 02.03.2018
1.034
A+
A-

Bereket Sofrası bu hafta Çamaşırlık Camii’nde kuruldu. Vatandaşların derdini ilk ağızdan idarecilere iletme imkanı sağlayan Bereket Sofrası ilgi gördü. Belediye Başkanı Alper Taban ile birlikte Başkan Vekili Turgay Yel, Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve parti yöneticileri ile bazı meclis üyelerinin de katıldığı Bereket Sofrası buluşmasında, sabah namazının kılınmasının ardından caminin karşısında bulunan Bosna Hersek Derneği lokalinde kahvaltı yapıldı. Burada vatandaşla birlikte simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, bölgenin meseleleri de masaya yatırıldı.

Taban, “Biz her cuma farklı bir camide, farklı bir mekanda hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Bir taraftan bu sofraları sizlerle birlikte bereketlendirmiş oluyoruz, bir taraftan da vatandaşımızın bize iletmek istedikleri sıkıntıları dinliyoruz. Bu buluşmaları çok yönlü olarak değerlendiriyoruz. Uzun zamandan beri sürdürdüğümüz bir çalışma bu. İlçe başkanımız, meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz ve cemaatimizle birlikte çayımızla, zeytinimizle, simitle kahvaltımızı yapıyoruz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş