Tgk Genel Başkanı Kolaylı:

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde yaşanan terör saldırısını kınadı.

Yayınlama: 02.11.2017
1.111
A+
A-

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde yağışlı ve sisli havadan yararlanarak Türkiye’ye sızmak isteyen teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyen TGK Genel Başkanı Kolaylı, saldırının Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik olduğuna dikkat çekti. Nuri Kolaylı, teröristlerin ve arkasındaki karanlık güçlerin hain terör saldırısının hedefine ulaşamayacağını vurguladığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Hakkâri’nin Şemdinli İlçesi’nde yaşanan çatışmada güvenlik güçlerimizin şehit olduğu haberini büyük bir üzüntüyle öğrendik. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne ve demokratik hukuk devleti anlayışına yönelik bu tür hain girişimler, milli birlik ve beraberlik ruhumuza asla zarar veremeyecektir. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nu oluşturan 89 gazeteciler cemiyeti ve 8 gazeteciler federasyonu olarak; teröristlerle mücadelede hayatını kaybeden güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve bütün milletimize başsağlığı diliyoruz.”










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.