Türk Metal Durmaz İle Devam

Türk Metal Sendikası Gemlik Şubesi’nin kongresinde Kemal Durmaz güven tazeledi.

Yayınlama: 10.02.2018
1.375
A+
A-

Sakallı Düğün Salonu’nda yapılan kongreye Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, siyasi parti ve fabrika temsilcileri ve Türk Metal Sendikası üyeleri katıldı. Türk Metal Sendikası Gemlik Şube Başkanı Kemal Durmaz, “Zor zamanlarımız oldu. Yılmadık, yıkılmadık. Hakkımızı aldık. Seve seve vermediler, söke söke aldık. Üyelerimiz ne isterse, onu aldık. Artık eskiden daha güçlüyüz’’ dedi.

Kavlak ise, ‘’Hepimizin hayatı yarışma ile başlar. Bazen savaşmak da gerekir. Sizler için savaşmak, benim hayatımın en anlamlı yanıydı. Son imzaladığımız sözleşme, öyle bir sözleşme oldu ki, bunu sözle anlatmak mümkün değil. En iyi anlatan ise, maaş aldığınız gün oldu. Sizler o süreçte kaya gibi sendikanızın arkasında durdunuz. Gemlik’te yapılacak her çalışmada, genel merkez olarak bizler tam destek vereceğiz. Askerlerimiz sınır ötesindeyken, sokak eylemlerinin yapılmamasını istedik. Bunu bile eleştirdiler. Bu düşüncede olanlar bizleri anlayamazlar. Bizi MKE’de askere mühimmat gitsin diye ücretsiz mesai yapan işçiler anlar’’ diye konuştu.

Pevrul Kavlak’ın alkış ve sloganlarla kesilen konuşmasının ardından Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da selamlama konuşması yaptı. Yapılan kongre sonrasında Türk Metal Sendikası Gemlik Şube Başkanı Kemal Durmaz, başkanlığa yeniden seçildi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.