Uğurdağ: “Çalışmalarımıza Komitelerimizden Gelen Taleplere Göre Yön Vereceğiz

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, yapacakları çalışmalara ve uygulayacakları projelere odanın meslek komitelerinden gelen talep ve beklentilere göre şekil vereceklerini söyledi. Uğurdağ, İnegöl’ün güçlü bir ekonomiye sahip olmasının en önemli nedeninin ilçede hâkim olan istişare kültürü olduğuna da dikkat çekerek, her fırsatta odanın organları ve üyeleri ile bilgi alışverişi yapacaklarını vurguladı.

Yayınlama: 19.04.2018
1.113
A+
A-

İTSO’nun hizmet, eğitim, sağlık ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren 19. Meslek Komitesi’nden meclis üyesi seçildikten sonra, odanın yönetim kurulu üyesi olan Hatun Malgaralı, meclis ve komite üyesi seçilen ve de seçim sürecinde birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına teşekkür yemeği verdi. Yemeğe İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hatun Malgaralı, yoğun bir seçim süreci sonrasında odanın yönetim kuruluna seçildiğini belirterek, “Bu süreçte birlikte çalıştığımız arkadaşlarıma teşekkür etmek amacıyla bu yemeği düzenledim. Bu göreve gelmemde katkısı olan ekip arkadaşlarım ile bir değerlendirme yapmak istedim. Odamızın değerli başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de aramıza katılarak bizi sevindirdiler” dedi.

Malgaralı, yeni dönemde seçildiği meslek komitesi ile belirli periyotlarla bir araya gelerek değerlendirme toplantıları yapmaya devam edeceklerini de sözleri ekledi.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ da konuşmasında, İnegöl’ün güçlü bir ekonomiye sahip olduğunu söyledi. Türkiye ihracatının yüzde 1’inin gerçekleştiren, yıllardır dış ticaret fazlası veren İnegöl’ün örnek bir üretim merkezi olduğunu belirten Uğurdağ, “İnegöl’ün bu başarısında kurumlar arasındaki sağlam diyalog ve istişare kültürünün büyük payı var. Odamızın üyeleri bizlere destek vererek bu göreve getirdiler. Görevimizi en iyi şekilde yapmak için hızlı bir tempo ile çalışmaya başladık. Görev süremizde azimle çalışacağız. Projelerimiz şekillendirirken meslek komitelerimizden gelen talep ve teklifleri titizlikle dinleyeceğiz. Hep birlikte İnegöl tüccar ve sanayicisine hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.