Vites Kutusundan Bonzai Çıktı

Bursa’da gerçekleştirilen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi yakalandı.

Yayınlama: 12.06.2017
970
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Osmangazi ilçesi Çukurca Mahallesi’nde uyuşturucu kullanan H.Y. isimli şahsın ifadesi doğrultusunda harekete geçen polis, uyuşturucu maddeleri A.S. isimli şahsın sattığını tespit etti. Yapılan operasyonda A.S.’nin evinde 30 kök Hint keneviri, bir miktar bonzai, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek ele geçirildi.

Yapılan bir başka operasyonda ise Osmangazi ilçesi Millet Mahallesi’nde torbacı diye tabir edilen şahısların araçla uyuşturucu sattığını belirleyen Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri M.C.F. ve M.G. isimli şüphelileri Vatan Mahallesi üzerinde durdurdu. Otomobilde yapılan aramada vites kutusunun altına ve gizli bölmelere saklanmış 19 çıkı bonzai ve metamfetamin yakalandı.

Her iki olayda yakalanan toplam 3 şüpheliden M.C.F. ve M.G. uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan, A.S. ise 2313 sayılı kanuna muhalefet suçundan gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.