Yangında Mahsur Kalan Aileleri İtfaiye Kurtardı

Bursa’da bir apartmanın deposunda yangın çıktı. Yangın sebebi ile apartmanda mahsur kalan çocuklar ve aileleri itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yayınlama: 07.01.2018
823
A+
A-

Yangın, Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi Çamlık Caddesi Ayyıldız Sitesi B Bloğun deposunda çıktı. Depoda bulunan lastik ve buzdolabı henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Bir anda binayı saran dumanlar 3’üncü ve 4’üncü katta kalan çocuk ve aileleri etkiledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. 32 metrelik merdiven ile önce 3’üncü katta kalan 8 yaşındaki Ada Gültekin, balkondan alınarak aşağı indirildi. Daha sonra annesi Arzu ve babası Cenk Gültekin de itfaiye tarafından kurtarıldı.

İtfaiye ekipleri 4’üncü katta ikamet eden Sıdıka ve Ayhan Topaloğlu, çocukları 8 yaşındaki Arda ve 2 buçuk yaşında Asya Topaloğlu ile eve misafir olarak ziyarete gelen Merve, Sevgi ve Deniz Topçu’da dumandan etkilendi. İtfaiye merdiveni ile indirilen apartman sakinleri ve misafirleri 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavi edildi. Dumandan etkilenen vatandaşların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Apartmanın diğer dairelerinin boş olması olası bir faciayı önledi.

Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş