160 Aileye Kızılay’dan kurban ve erzak desteği

Türk Kızılay İnegöl Şubesi aracılığı ile yardımseverlerin kurban ve erzak bağışları bu hafta Kızılay gönüllüleri tarafından toplam 160 ihtiyaç sahibi aileye ulaştırılacak.

Yayınlama: 22.06.2021
483
A+
A-

Kızılay İnegöl Şubesi ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürüyor. Yapılan yardımlar kapsamında bu hafta toplam 160 aileye kurban ve erzak desteği verilecek.

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İnegöl Şube Başkanı Varıl Yılmaz, şu ifadeleri kullandı;






 

“Öncelikle bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Rabbim yaptıkları yardımları kabul etsin. İhtiyaç sahibi ailelerimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda İnegöl’de birçok gönüllümüz bu hayır kervanına katılmak için sıraya girmiş durumda”

 

Bu hafta içinde 160 ihtiyaç sahibi aileye kurban ve erzak desteği verileceğini belirten Yılmaz, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Yapmış olduğunuz kurban ve erzak bağışlarınızın dağıtımı için düzenli olarak sahadayız. Bu haftada 160 aile için gönüllülerimiz sahada. Bunun yanında saha taramamıza da devam ediyoruz. Saha taramamızda ihtiyaç sahibi olan aileleri tespit ederek onlara da yardımları ulaştırıyoruz. Ben tekrar hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş