19 Yaşındaki mobilyacının ürünleri, İnegöl Uluslararası mobilya fuarında dikkat çekti

İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı tarihindeki en genç katılımcı olan 19 yaşındaki mobilyacı Mustafa Yeşil, dar mekanları genişletmek için yaptığı fonksiyonel ürünlerle dikkat çekti. Fuarda bir çok yabancı alıcı ile bir araya gelen Mustafa Yeşil, amacının ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

Yayınlama: 14.04.2021
6.840
A+
A-

Babası ve dedesi mobilya parçası üretiminde çalıştığı sırada bitmiş ürün üretmek için 3 yıl mobilyacı olmak için ilk adımı atan 19 yaşındaki Mustafa Yeşil, dar mekanlar için ürettiği fonksiyonel ranza ve kanepe ürünleri ile İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı’nda dikkat çekti.

 

İnegöl Mobilyacılar Odası’nın en genç üyelerinden olan Yeşil, İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı tarihinin en genç katılımcısı oldu.






 

Fuarda kanepe ve ranza birleşimini sağlayan, bu modeli ile de fuar ziyaretçilerinin beğenisini kazanan Mustafa Yeşil, amacının ihracat yaparak ülke ekonomisine katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

‘Farklı bir ürün yaptığını gördük’

İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, özellikle genç üyelerin uluslararası fuarlara katılmaları için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek;

 

“Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, “Mobilyacılar Odamızın en genç üyelerini listeme alıp, bu arkadaşları aradım. İhtiyaçları var mı, farklı ürünleri var mı diye sordum. Desteklerimizi kendilerine anlattım. Hepsi memnun oldu. Odamızın en genç üyesi olan Mustafa Yeşil kardeşimiz, fuar girmek istediğini, farklı tasarımlı ürünleri olduğunu anlattı. Ürünü incelediğimizde, gerçekten farklı bir ürün yaptığını gördük. Akabinde de kendisine fuar alanımızda bir yer bulduk. Böylece genç kardeşimiz fuarda katılımcı olarak boy gösterdi” dedi.

 

‘Mustafa kardeşimiz İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı tarihinde en genç katılımcı’

Genç mobilyacının, İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı tarihinin en genç katılımcı olduğunu belirten Ayhan, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu genç kardeşimiz 18 yaşında vergi mükellefi olduğu için kendisini fuarda ziyaret edip kutladık. Fuarda da gayet güzel dönüşümler olmuş kendisine. Biz de onun adına mutlu olduk. Bu gençlerimizin önünü açmak için oda yönetimi olarak elimizden geleni yaptık. Bu arkadaşlarımızın mutlu olması bizleri duygulandırdı. Gençlerin de fuarlarda yer bulabileceğini kendileri de gözlemledi. Ayrıca Mustafa kardeşimiz İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı tarihinde en genç katılımcı. Bu konuda da kendisini tebrik ediyoruz ve işlerinde başarılar diliyoruz”

‘Dar mekanları genişletmek için fonksiyonel ürünler yapıyorum’

Mobilya fuarının en genç katılımcısı 19 yaşındaki mobilyacı Mustafa Yeşil, 3 yıl önce mobilyacı olmaya karar verdiğini ifade ederek;

 

“Dedem metal işi, babam mekanizma işi yapıyordu. Bende babamdan aldığım gömleği geliştirdim, bitmiş ürün yapıyorum. 3 Yıl önce mobilyacı olmaya karar verdim. Büyük abilerimin tecrübelerinden faydalanarak bu yerlere geldim. Biraz farklı modeller yapıyorum. Ranza, kanepe yapıyorum. Dar mekanları genişletmek için fonksiyonel ürünler yapıyorum. Amacım ihracat yaparak ve ülke ekonomisine katkı sağlayarak kendimi geliştirmek” diye konuştu.

 

‘Toplam 200 müşteri ile görüştüm. Bunların 50-60’ı yabancıydı’

Yeşil, fuarda 200 müşteri ile sıcak temas kurduğunu ve bu müşterilerin yaklaşık 60’ının yabancı olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 

“Toplam 200 müşteri ile görüştüm. Bunların 50-60’ı yabancıydı. Onlarla sıcak temas kurduk. İhracat inşallah olur. Şu anda görüşmelerim var ve olumlu devam ediyor”

 

Yeşil, konuşmasının sonunda ise İnegöl Mobilyacılar Odası’nın en genç üyesi ve aynı zamanda İnegöl Uluslararası Mobilya Fuarı’nın en genç katılımcısı olduğunu belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş