2. İnegöl Bahar Turnuvası

Alanyurt Ardahanlılar İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 2. düzenlenecek olan 2. İnegöl Bahar Turnuvası için kayıtlar devam ediyor.

Yayınlama: 07.03.2018
678
A+
A-

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alanyurt Ardahanlılar İl ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Gümüş, “Birlik ve beraberliğin artması adına düzenlemiş olduğumuz İnegöl Bahar Turnuvası, geçtiğimiz yıl teveccüh görmüştü. Bu yılda turnuvamızı gerçekleştirerek artık geleneksel hale gelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. 11 Mart tarihine kadar kayıtlarımız devam ediyor. Turnuvaya katılmak isteyen kardeşlerimizin, 0542 798 67 54 numaralı hattı arayarak gerekli bilgi alabilirler” dedi.

 






Turnuvaya şuana kadar 15 takımın kayıt yaptırdığını belirten Gümüş, “Turnuva öncesi takım sorumluları ile kahvaltıda bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. 17 Mart tarihinde ise Süper Lig Hakemi olan Yakan Yemişken’in başlama vuruşu ile turnuvamız start alacak. Turnuvamızı Ilgarspor Tesisleri’nde düzenliyoruz. Şimdiye kadar yaklaşık 15 takımın başvurusunu aldık” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş