20 üLKENiN ELÇiLERi MüZEYi GEZDi

İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği’nin (İMOS) öncülüğünde başlatılan “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” projesi kapsamında İnegöl’e gelen Asya kıtasındaki 20 ülkenin elçileri, Kent Müzesi ve Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesini gezdi.

Yayınlama: 09.11.2017
523
A+
A-

İMOS tarafından Afrika ve Amerika kıtası olmak üzere bursa escort iki kez düzenlenen “İnegöl Dünya ile Buluşuyor” projesinin üçüncüsü Asya kıtasında ki 20 ülkenin elçilerinin İnegöl’e gelmesiyle başladı. Proje kapsamında İMOS yetkilileri tarafından büyükelçiler Kent Müzesi ve Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzesinde incelemeler yaptılar.

 

İNEGÖL İÇİN CİDDİ VE ÖNEMLİ BİR PROJE








Program hakkında bilgi veren İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Herkesin bildiği gibi ‘İnegöl Dünyayla Buluşuyor’un üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Daha önceki yıllarda Afrika ve Amerika kıtasını İnegöl’de ağırlamıştık. Bugün itibariyle Asya kıtasını İnegöl’de İnegöl Dünyayla Buluşuyor programında ağırlıyoruz. Programımız Asya kıtasından 20 ülkenin katılımıyla gerçekleşiyor. Özellikle de İnegöl ile ilgili bilgiler vermek amacıyla Kent Müzemizi ve Mobilya ve Ağaç Sanayi Müzemizi şuan ziyaret ediyoruz. Buradan Ticaret ve Sanayi Odamıza geçeceğiz. Ve akşamda gala yemeğiyle birlikte İnegöl mobilyasını, İnegöl mobilya sektörünü Asya kıtası ülkelerine tanıtmış olacağız. İMOS’un yapmış olduğu bu organizasyon inşallah hem İnegöl’ümüze hem İnegöl mobilya sektörümüze tanıtım, reklamasyon anlamında çok iyi katkılar sağlayacaktır. Biliyorsunuz biz bu tür programlarla birlikte faaliyetlerimizi sonlandırmıyoruz. Buraya getirdiğimiz ülkelerin büyükelçileriyle, ticari ateşeleriyle birlikte daha sonra ikili iş görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Hayırlısı olsun. İnegöl için ciddi ve önemli bir proje. İnşallah verimini en iyi şekilde alırız” dedi.

 

İHRACATIMIZI ÇOKLU ÜLKELERE YAPMAK DURUMUNDAYIZ

Asya kıtasına daha ciddi bir şekilde yayılmak, ihracatı arttırmak ve İnegöl mobilyasını bu ülkelerde yerinde tanıtmak amacıyla bu programı düzenlediklerini belirten Uğurdağ, “Asya kıtasında Arabistan, Dubai, Hindistan gibi ülkelere zaten ihracatımız var. Bunun yanında Güney Kore, Pakistan, Rusya, Japonya gibi ülkeleri de burada ağırlıyoruz. İhracatımızı çoklu ülkelere yapmak durumundayız. Hiç yapmadığımız ülkelere ihracat yapmak durumdayız. İnşallah bu programın ihracat ayağı da çok verimli geçecektir” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.