2023 YILINDA HEDEFLERE YüRüMEYE DEVAM EDECEĞiZ

Yayınlama: 01.01.2023
72
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, 2023 yılı ile ilgili geçen yıl ve bu yıl ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Başkan Durmuş, muhalefete de yüklenerek, “bırakın çözüm üretmeyi, sorun yumaklarına dolanan, yuvarlak masada küçük hesaplar ile ülke yönetme iddiasında olanların, hezimete uğrayacağı, liderinin izinde tam bir inançla yürüyen AK kadroların yine milleti ile kol kola yürüyeceği 2023 yılında, bizler yine yeni hedeflere yürümeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz” dedi.

Yeni yıl temennilerinde bulunarak AK kadroların yeni yılda da önemli başarılara imza atacağını belirten AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, ‘Türkiye Yüzyılı’ projeleri ile ülkemizin daha da güçleneceğini belirtti.

KÜRESEL SORUNLARI TÜRKİYE ÇÖZDÜ






Konuya ilişkin yazılı basın açıklamasında bulunan Durmuş, şu ifadeleri kullandı:

“Geride bıraktığımız bir takvim yılının ardından ulaştığımız 2023 yılı bir yıl olmaktan öte Cumhuriyetimizin bir asrını simgelerken Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurguladığı gibi Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı ve ‘Büyük Türkiye’ yolculuğu için mihenk taşı niteliğindedir. 2022 yılı süper güçleri karşı karşıya getiren, yeni dünya savaşı senaryolarının gündemden düşmeği, enerji ve gıda krizleri gibi felaket söylemlerinin güncel hayatımıza girmeye başladığı bir yıl olarak hafızalara kazınacak olsa da güçlü lideri öncülüğünde küresel sorunlara sorun çözücü olan aziz Türk Milletinin ve Devleti’nin de hatırlanacağı bir yıl olarak tarihteki yerini alacaktır”

YUVARLAK MASADA KÜÇÜK HESAPLAR İLE ÜLKE YÖNETME İDDİASINDA OLANLARIN…

“Türkiye Cumhuriyeti’nin önümüzdeki yüzyılda dünya arenasında alacağı rolün ipuçlarının yadsınamaz bir şekilde görüldüğü 2022 yılında ülkemiz için savunma sanayi başta olmak üzere, ihracat ve üretim yılı olmuş, enerji alanındaki dev yatırımlar ile yeni yüzyılın ‘Türkiye Yüzyılı’ olacağına inancımızı perçinlemiştir. İçinden çıkılmaz hale gelen, bırakın çözüm üretmeyi, sorun yumaklarına dolanan, yuvarlak masada küçük hesaplar ile ülke yönetme iddiasında olanların, hezimete uğrayacağı, liderinin izinde tam bir inançla yürüyen AK kadroların yine milleti ile kol kola yürüyeceği 2023 yılında, bizler yine yeni hedeflere yürümeye Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Tüm bu duygu ve düşünceler içerisinde siz değerli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik eder, sağlık ve esenlik içerisinde geçirecekleri hayırlı seneler dilerim”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş