3 HIRSIZ TUTUKLANDI

İnegöl’de bir mağazadan eşya ile farklı noktalardan iki motosiklet çalan 4 çocuk hırsız yakalandı. Çalınan bisiklet ve motosiklet ise ele geçirildi. 4 çocuk hırsızdan 3’ü tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yayınlama: 11.11.2017
869
A+
A-

Geçtiğimiz gün Ahmet Akyollu caddesinde faaliyet gösteren mağazaya giren iki genç hırsız, mağazadan çaldıkları eşyalarla kayıplara karıştılar. Olayın ardından hırsızların izini süren Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, şahısları tespit ettiler. Yapılan çalışmalar sonucunda işyerinden eşya çalan İ.G ve K.A. evlerinde yakalanarak gözaltına alındılar.

 

HIRSIZLAR YAKALANDI






İnegöl’ün farklı noktalarında bisiklet ve motosikletin çalındığı ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü ekipleri tahkikat başlattılar. Yapılan yoğun çalışmalar sonucunda iki motosikleti çalan S.A ve K.E yakalandılar. Çalınan bisiklet ve motosiklette trafikte seyir halinde durdurularak ele geçirildi.

 

İki farklı olayların şüphelileri yaşları 16 ila 17 arasında değişen S.A. K.E, İ.G ve K.A. emniyet ekiplerince adliyeye sevk edildiler.

 

 3’Ü TUTUKLANDI

Mahkemeye sevk edilen mağazadan eşya çalın K.A ve İ.G ile bisiklet ve motosiklet çalan K.E. tutuklanırken, S.A adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş