300 polisle ‘Huzur Operasyonu’

Yılbaşına sayılı günler kala Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı yaklaşık 300 polis ekibi ilçe genelinde ‘huzur’ operasyonu düzenlendi.

Yayınlama: 27.12.2018
1.504
A+
A-

Önceki gün düzenlenen huzur operasyonuna Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüklerine bağlı Terörle Mücadele (TEM) ,Asayiş,Narkotik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM), Narkotik Suçlarla Mücadele, Önleyici Hizmetler, Çevik Kuvvet ve Özel Harekat ekipleri katıldı.

 

Şehrin önemli noktalarında uygulama yapan ekipler, alkol satışı yapılan tekel bayiler ile alkollü mekanları denetledi. Denetlemeler sırasında bir de kumar makinesi ele geçirildi.






 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, İnegöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Önleyici, Terörle mücadele ekipleri olmak üzere uygulamaya 300 polis katıldı. İnegöl’deki pek çok noktada eş zamanlı olarak gerçekleştirilen uygulamalarda ekipler, şüpheli gördüğü kişilerin GBT sorgulamasının yanı sıra araçlarda arama yaparak, umuma açık alkol işletmeleri de didik didik aradı. Denetlemeler sırasında bir tekel bayiinde ise kumar makinesi ele geçirildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş