31 YILLIK GELENEK SüRDü

İSKO AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Konukoğlu ile SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu kardeşlerin, babaları Sani Konukoğlu tarafından 31 yıl önce başlatılan ve gelenek haline gelen iftar yemeği geleneği, bu yıl da devam etti.

Yayınlama: 14.05.2019
1.145
A+
A-

Angelacoma’da düzenlenen iftar yemeğine ilçe protokolü ilgi gösterirken, iftara çok sayıda kişi katıldı.

 

Düzenlenen Yemeğin ardından İSKO Holding İnegöl tesisleri Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Arık, “İyi akşamlar, Allah hepimizin orucunu kabul etsin. Sayın misafirlerimiz, sayın yöneticilerimiz, İSKO ve Martelli A.Ş’nin çok değerli çalışanları. Bu yıl İnegöl’de 31.si düzenlenen Konukoğlu ailesinin geleneksel iftar yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Her ramazan olduğu gibi bu ramazanda da sız değerli misafirlerimiz ve tüm çalışanlarımızla birlikte iftar yapabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalitesini ve önemini sürekli arttırmaya devam ederek sektörünün lokomotifi durumuna gelen Martelli ve İSKO dokuma işletmelerinin bir mensubu olmak hepimiz için ayrıcalıktır. Çalışanları olarak da bu ayrıcalığa sahip olmanın haklı onurunu ve gururunu taşıyoruz. İSKO yönetimi olarak sizlerle gurur duyuyor, İSKO’nun bu hale gelmesinde emeği geçen tüm dost arkadaş ve çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, hepsine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.






 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VE PLAKET VERİLDİ

Konuşmanın ardından İSKO çatısı altında 10, 15, 20 ve 25 yılını doldurmuş olan işçilere teşekkür plaketleri verildi. 15, 20, 25 ve 30 yılını doldurmuş olan çalışanlara da altın ve çeşitli hediyeler takdim edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş