4 AYDA 4 MİLYON İNEGÖLLÜ

İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram yaptığı açıklamada, 2017 yılının ilk dört ayında 375 bini ücretsiz olmak üzere 3 milyon 662 bin İnegöllüyü taşıdıklarını belirtti.

Yayınlama: 18.04.2017
1.218
A+
A-

İnegöl’de kamu hizmeti yapan bir şirket olduklarını ifade eden İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, “Her yıl toplu taşıma kullanan İnegöllülerde artış var. Bu da bizler son derece memnun ediyor. 2017 yılında 15 Nisan tarihine kadar 375 bin 528’i ücretsiz olmak üzere toplam 3 milyon 662 bin 759 kez otobüslerimiz kullanıldı. Sistemimiz güzel olduğu için rahatız. Vatandaşımıza elimizden geldiği kadar hizmet ediyoruz. Vatandaşlarımızın uyarılarını dikkate alıyoruz. Vatandaşı hiç mağdur etmeyen bir sistem uygulanıyor. İNULAŞ vatandaş için var” diye konuştu.

 

Kent Kartlarda yaşanan bakiye sorunuyla ilgili vatandaşlara uyarılarda bulunan Bayram, “Otobüslerdeki kart okuyucu cihazlar, yolcularımızın kart bakiyelerini ve kartından düşen ücreti göstermektedir Yine yolcularımızın kart bakiyeleri 1 tam biniş bedelinin altına düştüğünde sesli olarak dolum yaptırınız uyarısı vermektedir. Aynı zamanda yolcularımız internet üzerinde Kent Kart online işlemlerden kart bakiyelerini öğrenebilirler ve yine m.kentkart.com adresinden kart bakiyelerini öğrenebilirler. Dolum bayilerimizin yanı sıra yolcularımız m.kentkart.com adresinden kartlarına dolum yapabilir aynı zamanda kredi kartlarıyla ilişkilendirip kart bakiyelerinin hiç bitmemesini sağlayabilirler. Kentimize dışarıdan gelen misafirler için terminalde 24 saat açık olan bayimizde 1, 2 ve 3 binişlik misafir biletleri bulunmaktadır. Kartların içerisinden kesinlikle okuyucu cihazlar fazla ya da eksik ücret çekmez bozuk para veya manyetik alandan kartlarımız etkilenmez. Vatandaşlarımızın kartları bozulduğunda, kırılma, bükülme, kesilme olmadan garanti kapsamında ücretsiz içindeki bakiyeyle beraber değiştirilmektedir” dedi.






 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş