81 iLDEN GELEN ŞANLI BAYRAĞIMIZ İNEGÖL’DE SERGİLENDİ

’81 İlde Şanlı Bayrağımız’ adlı e-twinning projesi kapsamında, ülkemizin bütün illerinden gelen bayraklar, İnegöl’de sergilendi.

Yayınlama: 26.04.2019
1.495
A+
A-

AVM Sergi Salonu´nda gerçekleştirilen sergi açılışında, Tarihi İnegöl Mehteri büyük ilgi görürken, açılışa İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 /resimler/2019-4/26/1559045358189.jpg

Gerçekleştirilen açılış töreninde açıklamalarda bulunan Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Burhanettin Özdemir, “Okulumuz tarafından yürütülen  ´81 İlde Şanlı Bayrağımız´ adlı e-twinning projesi kapsamında sergimizi açıyoruz. E-twinning, Avrupa´daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak, kısacası Avrupa´daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele yönelik bir platform sunmaktadır. E-Twinning, bilgi ve iletişim teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa´da okul işbirliğini teşvik etmektedir. 2005 Yılında Avrupa Komisyonunun e-öğrenme programının ana hareketi olarak başlatılan e-Twinning´e, ülkemiz 2009 yılında dahil olmuştur. E-Twinning Erasmus sürecinde de Avrupa Komisyonu´nun desteklemeye devam ettiği faaliyetlerden biri olup 2021 yılına kadar sürdürülecektir” dedi.






 /resimler/2019-4/26/1559245358574.jpg

“81 İlde Şanlı Bayrağımız, adlı proje ile Gaziosmanpaşa İmam Hatip Orta Okulu olarak Bursa ilini temsil etmekteyiz” ifadeleri ile konuşmalarını sürdüren Özdemir, “Bayrak bizim için en kutsal değerdir. Rengini şehitlerimizin al kanından alması sebebiyle de, bizler için en müstesna değere sahiptir. Bu proje ile bayrak sevgisini pekiştirmeyi, ve yeni nesillere bayrak aşkımızı aktarabilmeyi hedeflemekteyiz. Bu amaçla 81 ilden farklı okullar farklı materyaller kullanarak bayrak tasarımı yaptılar. Farkındalık oluşturmak amacıyla, her il kendini anlatan tasarımı ile bölgesini temsil etmektedir. Bursa ilini temsilen, çınar yaprağı teması ile şehitlerimizin isimlerini ve ilimizin doğal tarihi güzelliklerini harmanlayan bir tasarım hazırladık. Proje sergilerimizin ilki, 18 Mart 2019´da Konya Çumra´da başlamış, Düzce, Sakarya, Erzurum, Kayseri  ve Yozgat´ın ardından bugün Bursa´da güzel ilçemizde sergilenecektir. İki devlet bir millet kardeş ülke Azerbaycan´dan gelen bayrak bize eklenerek gücümüze güç katmış ve ilk defa İnegöl´de sergilenecektir. Bizden sonra da 29 Nisan Balıkesir, 2 Mayıs Manisa ve akabinde İzmir, Aydın, Osmaniye, Mersin ile devam edecektir”

/resimler/2019-4/26/1559431140231.jpg

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş