ABDÜLHAMİT HAN DERNEĞİ’NDEN İSTANBUL İLE İŞBİRLİĞİ BULUŞMASI

Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’yi ziyaret ederek İstanbul’da yapılacak ortak projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 21.10.2021
344
A+
A-

Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı, Türkiye genelinde pek çok ilde sürdürülen işbirliği ve çalışmalar kapsamında farklı şehirlerde temas ve görüşmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda İstanbul’da yapılacak çalışmalara ilişkin AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ziyaret edildi.

 

2021 Şubat ayında İl Başkanlığına seçilen Osman Nuri Kabaktepe’ye aynı zamanda hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Turgay Yazıcı’ya, Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Vefa Aktuz da eşlik etti. İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarette Turgay Yazıcı hem Kabaktepe’ye hayırlı olsun dileklerini iletti hem de Türkiye’de yapılanmaya gitmek üzere adımlar atan Abdülhamit Han Eğitim ve Kültür Derneği faaliyetleri anlatıldı. Bu görüşmede aynı zamanda İstanbul’da yapılacak projelerle ilgili de istişareler gerçekleştirildi.






 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş