Afrin terörden arındırılmalıdır

MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, son günlerde gündeme gelen Afrin operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Afrin, yapılması beklenen olası operasyon ile tamamen temizlenmeli ve terörden arındırılmalıdır. Terör unsurlarının geçim kapısı haline gelen ABD yönetimi eli kanlı ortakları PKK-YPG ve PYD ile birlikte 30 bin kişilik sözde kuzey ordusu kuracağını belirtmişti. Sınırları koruyacak olan güçler, terör örgütleri değil devletlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ise kendi sınırlarını korumaktan aciz bir devlet değil, aksine Dünya üzerinde yaşayan tüm Müslüman ülkelerin sınırlarını koruyabilecek güce, tecrübeye, cesarete ve kabiliyete sahiptir” dedi.

Yayınlama: 19.01.2018
737
A+
A-

TÜRK ASKERİNİN GİRMESİ İLE MÜMKÜNDÜR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunana MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, “Terör örgütlerinin Akdeniz ile bağlantısını kesmek için, Türk Milletine karşı kurulan tuzakları, Türk Devletine ve milletine yöneltilen tehlikeleri bertaraf etmek mutlak suretle gereklidir. Afrin yapılması beklenen olası operasyon ile tamamen temizlenmeli ve terörden arındırılmalıdır. PKK-PYD ve YPG’den oluşan 3 ayaklı terör sorunu bir gerçektir. Bu sorunu bölgeden temizleyip, bölgede bir güvenli ortam oluşmalıdır. Bu ortam ise ancak ve ancak Türk askerinin oraya girmesi ve terör örgütlerinden temizlemesi ile mümkündür” ifadelerini kullandı.

                                                                                                                








SINIRLARI DEVLETLER KORUR

ABD yönetimini sert bir dille eleştiren Bedir, “Terör unsurlarının geçim kapısı haline gelen ABD yönetimi eli kanlı ortakları PKK-YPG ve PYD ile birlikte 30 bin kişilik sözde kuzey ordusu kuracağını belirtmişti. Sınırları koruyacak olan güçler, terör örgütleri değil devletlerdir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ise kendi sınırlarını korumaktan aciz bir devlet değil, aksine Dünya üzerinde yaşayan tüm Müslüman ülkelerin sınırlarını koruyabilecek güce, tecrübeye, cesarete ve kabiliyete sahiptir” dedi.

 

BİZE NE DİYEMEYİZ

Türkiye’nin abluka altına alınmak istendiğini belirten Bedir, “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bir soğuk savaş dönemi açık açık yaşanmaktadır. Bu dönemde herkesin önüne engel olan Türkiye adet abluka altına alınmak istenmektedir. Bu nedenle bizim ülke olarak Afrin’e girmemiz ve oradaki terör örgütlerini topyekûn temizlememiz gerekmektedir. Bu bir sınır sorunudur, bu bir beka sorunudur. Sorunlara karşı sessiz kalamayız. Sorunlara karşı ‘bize ne’ diyemeyiz. Bize ne dediğimiz gün bittiğimiz gündür. Çünkü canavarlaşmış ve ruhunu ABD’ye satmış olan terör örgütleri bugün Afrin’i yarın Hatay’ı ele geçirmek isteyeceklerdir. Bu nedenle Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Afrin’ e olası bir operasyon yapması haktır, hukuktur, helaldir” diye konuştu.

 

YERLİ İŞBİRLİKÇİLER

Bedir açıklamasını şöyle sürdürdü, “Türkiye üzerinde kurulan tuzaklar, çeşitli algı yoklamaları, engellemeler ve tehlikeler açıkça ortadayken, üzülerek ifade etmek istiyorum ki, devletin ve milletin yanında her zaman duran MHP birileri tarafından eleştirilmektedir. Bu durum geçmişte sıkça duyduğumuz ‘yerli işbirlikçiler’ kelimesini bizlere çok iyi hatırlatmaktadır. Devlet yalnız değildir, devlet öksüz değildir, devlet sorun çözmesini iyi bilir. Bunu herkesin çok iyi anlaması gerekiyor. Devletimiz ve milletimiz, hemen sınırımızda gelişen olaylara sessiz kalmadı, kalmayacaktır” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.